Source: Programas e Resumos. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia molecular. Unidade: FFCLRP
Subjects: BIOQUÍMICA, ENZIMAS
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ABNT
FURRIEL, Rosa dos Prazeres Melo et al. Extracellular 'Beta'-D-Glucosidade from Chaetomium Thermophilum Var. Coprophilum: effect of glycosylation on thermal stability of the enzyme. 2002, Anais.. São Paulo: SBBq, 2002. . Acesso em: 21 maio 2024.APA
Furriel, R. dos P. M., Venturi, L. L., Polizeli, M. de L. T. M., Terenzi, H. F., & Jorge, J. A. (2002). Extracellular 'Beta'-D-Glucosidade from Chaetomium Thermophilum Var. Coprophilum: effect of glycosylation on thermal stability of the enzyme. In Programas e Resumos. São Paulo: SBBq.NLM
Furriel R dos PM, Venturi LL, Polizeli M de LTM, Terenzi HF, Jorge JA. Extracellular 'Beta'-D-Glucosidade from Chaetomium Thermophilum Var. Coprophilum: effect of glycosylation on thermal stability of the enzyme. Programas e Resumos. 2002 ;[citado 2024 maio 21 ]Vancouver
Furriel R dos PM, Venturi LL, Polizeli M de LTM, Terenzi HF, Jorge JA. Extracellular 'Beta'-D-Glucosidade from Chaetomium Thermophilum Var. Coprophilum: effect of glycosylation on thermal stability of the enzyme. Programas e Resumos. 2002 ;[citado 2024 maio 21 ]